Blogg

Mera kommer...

2 nov 2014

Dåligt uppdaterande på bloggen senaste tiden. Ska bli bättre, jag lovar!

Målkavalkad

1 nov 2013

Nytt spelschema!

25 aug 2013

Sådärja, då var spelschemat för säsongen uppdaterat och klart! 

Nytt klubbmärke

23 feb 2013

Många ville inte tro på det men idag presenterades ett nytt klubbmärke på Paris Saint Germain. Och det bara ett par dagar före Le Classique - det vill säga matchen mot Olympique de Marseille.

Man har inte byt ut några färger - som man först diskuterade - och man valde att ha kvar Saint-Germain, även om det är på nedkanten nya märket.

Märket med födelsen av Louis XIV som fanns under Eifeltornet är borttagen. Hela poängen med det nya märket verkar vara att renordla och lyfta fram Paris som stad.

Personligen så tycker jag det är riktigt snyggt. Den nya loggan kommer att börja användas först nästa säsong.

Sochaux borta - första förlusten på länge

19 feb 2013

Sochaux - PSG, 3-2

På söndagskvällen gästade Paris Saint Germain Stade Bonal i Montbéliard och mötte ett hungrigt Sochaux, som gjorde en av sina bästa hemmamatcher på mycket länge - och besegrade PSG med 3-2. Zlatan var inblandad i flera situationer som kunde resulterad i kvittering, framför allt två omdebattade straffsituationer, där domaren dömde till Sochaux fördel.

David Beckham till PSG

2 feb 2013

Beckham till Paris Saint Germain

Då är det klart att David Beckham skriver på för PSG och blir lagkamrat med Zlatan Ibrahimovic. Den 37-åriga engelsmannen lämnar därmed Los Angeles Galaxy som han haft kontrakt med sedan 2007 - och flyttar med hela familjen till Paris. Om att spela med Zlatan säger Beckham att "han alltid betraktat Zlatan som en av världens mest begåvade fotbollsspelare". 

Behöver vi säga att den återstående säsongen i Ligue 1 kommer att bli extremt spännande? Nä, trodde inte det heller. 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)