Watchitlive

Watchitlive.se

Watchitlive bildades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Sveriges mest populära arrangörer av högklassiga fotbollsresor (man har även en bred repertoar av andra events). En av delägarna är kända fotbollsprofilen Mathias Svensson som fotbollsintresserade känner igen från såväl Premier League, Allsvenskan och, inte minst, svenska fotbollslandslaget. 

Detta är med andra ord en eventarrangör som har extremt bra koll på marknaden; inte minst tack vare Mathias stora nätverk inom idrottsvärlden.

När Zlatan signade på för PSG  var WatchItLive inte sena med att börja arrangera fotbollsresor till Paris, och om du vill kan Watchitlive fixa  alltsammans åt dig: från matchbiljetter till hotell och flyg. Men du kan också boka enbart matchbiljetter. 

Att boka på Watchitlive är extremt enkelt. (Hemsidan är snygg och lättnavigerad, vilket förstås är ett stort plus.) En stor fördel är att man även får förslag på hotell direkt på hemsidan - och att man därmed kan välja vilken prisklass man vill lägga sig på.  

Omdöme (5 av 5 bollar)

Hemsida: www.watchitlive.se

Epost: info@watchitlive.se

Telefon: 0770/870 220

Betalningsalternativ: Mastercard, VISA, Direktbank mfl

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)